Naar inhoud

Evelyn Gessler heeft ons verlaten

Gepubliceerd op 20 april 2020

Evelyn Gessler, beheerder van de Kunstwijk, heeft ons op Paaszondag verlaten.  Dit melden wij u met diepe droefheid.

Evelyn bracht meer dan alleen haar rijkelijk gevulde adresboek en haar communicatievaardigheden.  Ze had een innemende persoonlijkheid die werd gekenmerkt door haar glimlach, sprankelende ogen, sterke overtuigingen (die soms moesten worden getemperd...), vrijgevigheid, vriendelijkheid en aandacht voor haar vrienden in moeilijkheden.

Als dynamische bedrijfsleidster was ze onze wijk en haar ontwikkeling in het bijzonder zeer genegen.  Evelyn had de gave om mensen met elkaar in contact te brengen en daarmee ook zaken te laten vooruitgaan.

Ze heeft nooit geaarzeld om zich in te zetten voor zaken waarin ze echt geloofde.  Het beste bewijs hiervan is de oprichting van club L, een high level netwerk van professioneel geëngageerde vrouwen.

Tot voor kort zette Evelyn zich in voor de gala-avond die door de Kunstwijk werd georganiseerd ten voordele van de Stichting Poelaert met haar grootste troef: netwerken.

Mensen samen brengen zat gewoon in haar DNA, altijd in een gemoedelijke sfeer, "onder vrienden" zeg maar.  Bij haar voelde men zich goed, voelde men zich thuis.  Haar nieuwsgierigheid en haar persoonlijk engagement gingen verder dan onze eigen landsgrenzen, wat haar de Franse 'Légion d'Honneur' opleverde, een titel waar ze bijzonder trots op was.

De raad van beheer van de Kunstwijk drukt haar dankbaarheid uit voor de inzet van Evelyn. Ze zal echt gemist worden.