Naar inhoud

Evelyn Gessler heeft ons verlaten

Gepubliceerd op 20 april 2020

Evelyn Gessler, beheerder van de Kunstwijk, heeft ons op Paaszondag verlaten.  Dit melden wij u met grote emotie en diepe droefheid.

Evelyn bracht meer mee naar onze vereniging dan alleen haar rijkelijk gevulde adresboek en haar kunst in de communicatie.  Ze had een innemende persoonlijkheid die werd gekenmerkt door haar glimlach, haar sprankelende ogen, haar sterke overtuigingen (die soms moesten worden getemperd...), haar vrijgevigheid, haar vriendelijkheid, haar aandacht voor haar vrienden in moeilijkheden.

Als dynamische bedrijfsleidster was ze de harmonieuze ontwikkeling van Brussel en onze wijk in het bijzonder zeer genegen.  Evelyn had de gave om mensen met elkaar in contact te brengen en zo vooruitgang te boeken op bepaalde punten.

Evelyn heeft nooit geaarzeld om zich in te zetten voor zaken waarin ze geloofde.  Het beste bewijs hiervan is de oprichting van club L, een netwerk op hoog niveau van professioneel geëngageerde vrouwen.

Tot voor kort zette Evelyn zich in op de gala-avond die door de Kunstwijk werd georganiseerd ten voordele van de Stichting Poelaert met haar grootste troef: netwerken.

Haar drijfveer, haar DNA, was om mensen samen te brengen, altijd in een gemoedelijke sfeer, "onder vrienden".  Bij haar voelde men zich goed, voelde men zich thuis.  Haar nieuwsgierigheid en haar persoonlijk engagement gingen verder dan onze eigen landsgrenzen, wat haar een 'Légion d'Honneur' opleverde, een titel waar ze bijzonder trots op was.

De raad van beheer van de Kunstwijk drukt haar dankbaarheid uit voor de inzet van Evelyn. Ze zal echt gemist worden.